Ankara-Gerede yolunda dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-Gerede yolundaki çalışma nedeniyle ulaşımın iki yönlü sağlandığını duyurdu. Diğer yol yapım çalışması ise haberimizde…

Yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kara yollarında sürücülerin dikkatli olmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Gümüşova-Kavacık kavşakları arasındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılıyor.

Samsun-Ordu yolunun 0-1. kilometrelerindeki Yeşilkent Kavşağı’nın Sinop ayrım kolu, yapım çalışmaları sebebiyle kapatıldı. Bu nedenle Sinop istikametine gidecek sürücülerin Otogar Kavşağı'nı kullanmaları gerekiyor.

TRAFİĞE KAPANDI ULAŞIM ANKARA YÖNÜNDEN SAĞLANIYOR

Gerede-Ankara yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve genişletme çalışmaları nedeniyle Gerede-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 16-19. kilometrelerinde üstyapı yenileme, Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü trafik akışı var.

ANTALYALILAR DİKKAT! YOLDA ÇALIŞMA VAR!..

Antalya-Serik yolunun çeşitli kesimlerinde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları devam ettiği için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.

Mekece-Bozüyük yolunun 47-48. kilometrelerinde genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak devam ediyor.

Aydıncık-Silifke yolunun Taşucu çıkışı Limankale Tüneli mevkisinde yapılan çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 63-65. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma sol şeritten gidiş-geliş şeklinde izin veriliyor.

Tirebolu-Görele yolunun 1. kilometresindeki (Karademir Köyü mevkisi) yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde gerçekleşiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri