Ankara Kalesi'ne gelen vatandaşlar pamuk şekercinin yüzünü güldürüyor

Başkent Ankara’nın tarihi simgelerinden biri olan Ankara Kalesi, yaz aylarında yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor. Ankara Kalesi içerisinde yer alan "Eskiydi Old New Point Antiques Cafe" önünde pamuk şekercinin yoğunluğu dikkat çekiyor. İşte detaylar...

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara Kalesi’nin kalabalığı, yaz aylarında Kale'de yer alan pamuk şekerci için de büyük bir fırsat oldu. Yüzlerce ziyaretçiye pamuk şeker sunan esnaf, bu yıl yaz yoğunluğundan oldukça memnun. Pamuk şekerci, memnuniyetini “Yaz mevsiminde kalede yaşanan bu hareketlilik işimize büyük katkı sağladı. Ziyaretçi sayısındaki artış, satışlarımızı da olumlu etkiledi” sözleriyle dile getirdi.

BELİRGİN ARTIŞ YAŞANDI

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, tatil için denize ya da memlekete gidemeyenler Ankara’nın gezilecek yerlerine yöneldi. Başkent Ankara’da parklarda veya Ankara Kalesi’nde vakit geçirenlerin sayısında belirgin bir artış yaşandı.

GELENEKSEL LEZZETLERİN TADINI ÇIKARIYOR

Ankara Kalesi’ni gezmeye gelen ziyaretçiler, hem tarihi atmosferi hem de kalede bulunan çeşitli yiyecek stantlarını beğeniyor. Hafta sonları kalede geçirdikleri vakti keyifli olarak nitelendiren ziyaretçiler, pamuk şeker gibi geleneksel tatların tadını çıkararak, yaz mevsiminin tadını Başkent Ankara'da çıkarıyor.

ANKARA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri