Ankara Kızılay Metro Çarşısı bayramın hesaplı adresi oldu

Ankara'nın merkezi noktalarından biri olan Kızılay Metro Çarşısı, bayram öncesi alışveriş telaşıyla canlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram alışverişi yapmak isteyen Ankaralıların tercihi Kızılay Metro Çarşısı oldu.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Tekstil, ayakkabı, çanta, takı ve kozmetik gibi uygun fiyatlı ürünlerle bayram alışverişi yapmak isteyen Ankaralıların akınına uğrayan Kızılay Metro Çarşısı, yoğun ilgi görüyor.

Kızılay Metro Çarşısı, tekstil, ayakkabı, çanta, takı ve kozmetik gibi birçok farklı kategoride uygun fiyatlı ürünler sunarak, bayram alışverişi yapmak isteyenlerin ilk duraklarından biri haline geliyor. Her bütçeye hitap eden bu adres, geniş ürün yelpazesi ve özellikle bayramlık giysi arayışında olan ailelerin yoğun ilgisini çekiyor.

UYGUN FİYATLI BİR ADRES OLARAK TERCİH EDİLİYOR

Çarşının merkezi konumu ve metro istasyonuna olan yakınlığı, alışveriş yapmayı daha da kolaylaştırıyor. Ulaşım kolaylığı sayesinde çevre ilçelerden gelen ziyaretçiler, bayram öncesi ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyor. Çarşıdaki esnaf da bu yoğunluktan memnun olduğunu belirterek artan müşteri sayısı sayesinde işlerindeki hareketliliğin arttığını söylüyor.

"İNSANLARDA MARKA TAKINTISI VAR"

Bir giyim mağazasında bayram için kıyafet bakmaya gelen Melike Günyüz, "İnsanlarda marka takıntısı var. Giyim alışverişimi buradan yaparım, kıyafete çok para vermeyi sevmiyorum. AVM'lerdeki mağazalarda beğendiğim bir kıyafeti neredeyse yarı fiyatına benzerini veya farklı modellerini burada bulabiliyorum." diyerek görüşlerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri