Ankara’da kurban fiyatları ne kadar oldu? 2023 kurban fiyatları ne kadar?

Ankara’da kurban fiyatları ne kadar oldu? 2023 kurban fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Ankara’da kurban fiyatları merak konusu oldu. Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte birçok insan kurbanların fiyatlarını araştırıyor. Peki, Ankara’da kurban fiyatları ne kadar oldu? 2023 kurban fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde…

Türkiye'deki küçükbaş ve büyükbaş varlığı ve fiyatları merak konusu oldu. Geçen yıl Kurban Bayramı’nda 1 milyona yakın büyükbaş, 22 milyon civarı da küçükbaş hayvan satışı gerçekleşti.

2023 KURBAN FİYATLARI NE KADAR?

Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılı vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 5 bin 950, yurt dışında ise 2 bin 750 TL olarak belirlediklerini açıkladı. Ülkemizde 2023 kurban kesim bedeli 5 bin 960 lira olarak belirlenirken, yurt dışında ise 2 bin 750 lira olarak açıklandı.

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, küçükbaşta canlı hayvan fiyatlarına adet bazında bakıldığında da 5 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında olacağını söyledi.

ANKARA'DA KURBANLIK FİYATLARI

Ankara'da 7 kişilik büyükbaş bir kurbanlık fiyatı hisse başına 18 bin lira ile 21 bin lira arası değişiklik gösteriyor. Küçükbaş kurbanlık fiyatları ise 6 bin lira ile 10 bin lira arasında değişiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün?
2023 kurbanlık koyun ne kadar? Küçükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Güncel Haberleri