Ankara'da tahin ve doğal ürünlerle şifa dağıttı

Ankara'da gerçekleşen Gaziantep Tanıtım Günleri'nde tahin, nar ekşisi ve meyve şuruplarıyla dikkat çeken Osman Kudeş, standında doğal ürünleri Başkentlilerin beğenisine sundu. Tahini taze taze çeken ve meyvelerden şifalı içecekler hazırlayan Kudeş, Ankaralıların beğenisine sunduğu ürünlerle büyük ilgi gördü. Fuarın dört günle sınırlı olmasına dikkat çeken Kudeş, "Türkiye'nin birçok şehrinde benzer etkinliklere katılıyoruz." dedi.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara’da düzenlenen Gaziantep Tanıtım Günleri, yöresel lezzetlerin tanıtımına sahne olurken, Osman Kudeş’in standı da büyük ilgi gördü. Tahin, nar ekşisi ve meyve şurupları sunan Kudeş, ürünlerinin tamamen doğal olduğunu belirtti. Tahini fuar ziyaretçilerinin gözleri önünde taze taze çeken Kudeş, aynı zamanda Antep'in şifalı bitkilerinden hazırladığı içeceklerle de dikkat çekti.

"TAHİN VE ŞİFALI MEYVE ŞURUPLARIYLA HİZMET VERİYORUZ"

Osman Kudeş’in standında Antep’in meşhur tahininden, nar ekşisine ve şifalı meyve şuruplarına kadar çeşitli ürünler yer aldı. Kudeş, fuarda Antep’in en özel tatlarını tanıtırken tahinin yapım aşamasını da canlı olarak gösterdi. "Burada insanların gözü önünde tahin çekiyoruz." diyen Kudeş, "Ayrıca kızılcık, yaban mersini ve lavanta gibi şifalı bitkilerden yapılan soğuk meyve sularımız var. İnsanlara şifa niyetine bu ürünleri sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÜRÜNLERİMİZİN FİYATLARI MAKUL"

Ürünlerin fiyatlarıyla ilgili bilgi veren Kudeş, "Meyve şuruplarımız kilogram başına 150 lira, nar ekşimiz 200-300 lira, tahin kilogramı ise 200 lira. Doğal ve kaliteli ürünler sunuyoruz. Fiyatlarımız da bu kalitede oldukça makul." dedi. Ayrıca ürünlerinin çeşitliliğinin fazla olmadığını ama kalitenin ön planda olduğunu ekledi.

"İŞLER SIKINTILI AMA ÜLKENİN DURUMU BELLİ"

Son dönemdeki ekonomik sıkıntılara da değinen Osman Kudeş, satışların beklentilerin altında olduğunu ifade etti. Kudeş, "İşler pek parlak değil. Bu devirde normal, herkes aynı şeyi söylüyor. Ama ülkenin ekonomik durumu ortada, bu koşullarda da elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu. Fuarın dört gün sürmesiyle ilgili olarak da görüşlerini paylaşan Kudeş, "Bu süre yeterli, daha fazla uzatılmasına gerek yok." dedi.

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GİDİYORUZ"

Osman Kudeş, yalnızca Ankara’da değil, Türkiye’nin pek çok şehrinde düzenlenen fuar ve etkinliklere katıldıklarını da belirtti: "Şu an İstanbul’da da Gaziantep Günleri var, eşim çocuklarla birlikte orada standımızı işletiyor. Türkiye'nin her yerine gidiyoruz, şehir dışına sipariş de gönderiyoruz" diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri