Antalya sahillerinde ceset skandalı bitmiyor! 2 ceset daha bulundu...

Antalya'nın Serik ilçesinde bulunan bir otelin sahilinde sabah saatlerinde 2 ceset keşfedildi, bu da son 6 günde kıyılarda bulunan ceset sayısını 8'e çıkardı.

Olay, Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde bir otelin sahilinde meydana geldi. Otel çalışanlarının sabah saatlerinde 2 ceset ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, sahil boyunca 500 metre aralıklı bulunan cinsiyeti ve kimliği belirsiz 2 cesetle karşılaştı. Cesetler, savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu olayla birlikte, geçen hafta içinde Antalya'nın Alanya ve Manavgat sahillerinde bir çocuk ve bir yetişkin cesedinin bulunmasının ardından önceki gün Manavgat'ta 2, Serik'te 1 ceset bulunmuş, dün ise Aksu sahilinde 1 ceset daha bulunmuştu. Toplamda son 6 günde kıyılarda bulunan ceset sayısı 8'e ulaştı.

Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, cansız bedenlerin bir kaçak göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruldu. Valilik, Lübnan ile Suriye arasında yaklaşık 90 kişiyi taşıyan bir teknenin Kıbrıs'a doğru hareket ettiği, ancak tekneyle bağlantının kesildiği ve müteakiben teknenin kaybolduğu bildirisini paylaştı. Ayrıca, meteorolojik kayıtların incelenmesi sonucunda, akıntı, rüzgâr ve dalga etkisiyle cesetlerin ilimizin kıyılarına sürüklenebileceği ihtimali değerlendirildiği belirtildi.

Antalya'da meydana gelen olaylarla ilgili kolluk birimleri ve cumhuriyet savcılıkları koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Antalya Valiliği, konuyla ilgili kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri