AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Öğrenciler, AÖL sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki, AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

AÖL sınav sonuçları açıklandı. AÖL sınav sonuçları, 25 Aralık 2023 tarihinde açıklandı. Öğrenciler, sınav sonuçlarını AÖL öğrenci giriş ekranı üzerinden T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile sorgulayabilecekler.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Açık Öğretim Liseleri (AÖL) sınav sonuçları ile ilgili açıklama yaparak, 24 Ocak 2024 tarihinden itibaren adayların öğrenci T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle https://aolweb.meb.govtr/ogrenci_giris.aspx adresinden sınav sonuç bilgilerine ulaşabileceklerini duyurdu.

Yazılı sınavda sorulan sorular ile cevap anahtarlarının ise 27 Aralık 2023 tarihinde www.meb.gov.tr veya http://odsgm.meb.gov.tr adreslerinden yayımlanacağını belirtti.

Açıklamaya göre, MEB, örgün eğitimi yarıda kalan vatandaşların Açık Öğretim Lise programı ile diplomasını tamamlayabilmelerini sağlıyor. AÖL sınavına katılan öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri