Arabalarını ağaca bağladılar... Ankara'da sağanak yağış sonrası ilginç görüntüler

Ankara'da dün öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Oluşan selde bir vatandaş arabasını ağaca bağladı.

Dün öğle saatlerinde Ankara'da ani bir şekilde başlayan sağanak ve dolu yağışı, bazı bölgelerde su baskınlarına neden oldu. Bu yoğun yağışlarla birlikte sokaklarda ve araçlarda zor anlar yaşandı. Su seviyesi yükselerek ev ve iş yerlerini suyla doldururken, caddeler ve sokaklar adeta göle dönüştü ve birçok araç sular altında kaldı. Sürücüler biriken sular nedeniyle ilerlemekte güçlük çekerken, yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise kapalı alanlara sığınarak yağışın durmasını bekledi. Bu sırada sel sularıyla sürüklenen bir vatandaş, arabasını bir ağaca bağladı. O anlar, kameralar tarafından kaydedildi.

Taksi şoförü Uğur Döver, arabasını ağaca bağlayan vatandaşın etrafından ip arayarak çaresizlik içinde olduğunu ifade ederek, "Kırmızı araç park halindeydi. Suyun fazlalığıyla tekerler havalandı, ortaya kadar geldi. Aracın sahibi buraya bağladı başka araçlara çarpmasın diye. Bağladı arabayı orada sabit kaldı. Resmen yüzdü yani. Mansur başkanımızın sayesinde resmen yüzdü, Allah razı olsun ondan. Şehrimizle güzel ilgileniyor." şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Ankara'da sağanak yağış su baskınlarına yol açtı! Hayat felç oldu!

Güncel Haberleri