Astrolog Meral Güven’den Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştiren kehanet

Astrolog Meral Güven, sosyal medyadan yaptığı, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin kehaneti gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Astrolog Meral Güven, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala insanları kehanetiyle hayrete düşürdü.

Astrolog Meral Güven, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimine 5 gün kala Cumhurbaşkanı adaylarından birinin öleceği ve seçimin kaderinin değişeceği kehanetinde bulundu.

Güven, bu öngörüsüyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Kehanetiyle insanları hayrete düşüren ve korkutan Güven, öngörüsüne ilişkin olarak sosyal medyada paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, “Siyasilerin hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına anlam veremiyorum. Kehanetimin arkasındayım, seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek. 27 Nisan’da kim olduğunu açıklayacağım” diye konuştu.

Öngörüleriyle herkesi korkutan Astrolog Meral Güven, insanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Meral Güven kimdir?

MERAL GÜVEN KİMDİR?

Meral Güven, 5 Nisan 1984 yılında Kayseri'de dünyaya gelmiştir. 12 yaşından beri bakı yapabilme yeteneğine sahip olduğunu söyleyen Güven, 7 yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini iddia ediyor. Meral Güven,18 yıldır profesyonel olarak inisiyatörlük yaptığını belirterek, insanlara yol göstermeye, bilinç altındaki öz benliklerinin dışarı çıkması için mücadele ettiğini dile getiriyor.

Meral Güven, iddia ettiği konulara ilişkin olarak, “Gelecek ve gaiple ilgili bir şeyler bildiğimi iddia etmiyorum; mutlak kaybı Allah’tan başka hiç kimsenin bilmeyeceğine inanıyorum. Yaratıcının vermiş olduğu yetenekleri daha iyi şartlarda insanlarla paylaşmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri