Athena'nın solisti Özoğuz'dan Galatasaray'a sert gönderme!

Athena grubunun solisti ve Fenerbahçe taraftarı olan Gökhan Özoğuz, dün akşam İstanbul'da verdiği konserde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki ezeli rekabete dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özoğuz, Galatasaray'ın "siyasete alet olmuş bir takım" olduğunu iddia ederek, sarı-kırmızılılara artık saygı duymadığını belirtti.

Gökhan Özoğuz, konser sırasında yaptığı konuşmada, Fenerbahçe'ye olan bağlılığını vurgularken, isim vermeden Galatasaray'ı eleştirdi. Süper Lig'de çekişmeli geçen şampiyonluk yarışının ardından bu açıklamaları yapan Özoğuz, Galatasaray'ın rekor kırarak 102 puanla şampiyon olduğu sezonda, Fenerbahçe'nin ise 99 puanla ikinci sırada kaldığını hatırlattı.

"SAYGI DUYMAYACAĞIM"

Gökhan Özoğuz, geçmişte ezeli rakiplerine saygı duyduğunu, ancak artık siyasete alet olduklarını düşündüğünü ifade ederek şu sözleri kullandı:

"Takım, takım kültürü demektir. Biz Fenerbahçeli olarak, abimle birlikte Fenerbahçe semtinde büyüdük. Öyle bir kültür vardı ki, onun için biz sinirlendiğimizde küfür ederdik ama normalde Fenerbahçe kültüründe her zaman için rakip takıma saygı duymak vardı. Evvelden saygı duyardık ama ben hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri