Aydın Nazilli'de DSİ'nin kazı çalışmasında göçük meydana geldi: 3 işçi hayatını kaybetti 1 işçi yaralı

Aydın'ın Nazilli ilçesi Yeşil Mahalle'de içme suyu isale hattı için yapılan kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Olay, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülen sulama kanalı çalışmaları esnasında yaşandı. Henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen göçük, toprak altında kalan 4 işçiyi mahsur bıraktı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda bir işçi yaralı olarak kurtarılırken, 3 işçinin ise yaşamını yitirdiği belirlendi.

Aydın Valisi Yakup Canbolat, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "DSİ içme suyu projesi çalışmasında bir göçük var. Boru patlayınca göçük meydana geliyor. 3 vefat var, 1 kişi kurtarıldı" dedi.

Göçük sonrası bölgedeki çalışmalar durdurulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ekiplerin çalışmaları ve olayın nedenine dair incelemeleri devam ediyor. Bu acı olay, bölgede büyük üzüntüye yol açtı.

Yaşanan olayda toprak altında kalarak hayatını kaybeden işçilerin Şeyhmus Yapıştıran, Celal Yıldırım ve Ramazan Okul, yaralının ise H.D. isimli işçi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri