Bağcılar'da şaşkına çeviren olay: Cami imamı okla yaralandı, saldırganı esnaf yakaladı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, Necattin Camii'nde yaşanan olayda bir kişi, tartıştığı imamı okla yaraladı. İmamın omzuna saplanan okla yaralandığı olayda saldırgan, çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi ve polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, imamla tartışan bir kişinin camiye geri dönerek elinde ok ve yayla imama saldırmasıyla başladı. İddiaya göre, saldırgan imamdan, camide şortla namaz kılan bir kişiyi uyarmasını istedi. Ancak imamın bu talebe olumlu yanıt vermemesi üzerine sinirlenen saldırgan, cami dışına çıkarak ok ve yayla geri döndü ve imamı hedef aldı.

Saldırının ardından çevredeki vatandaşlar hemen duruma müdahale etti. Omzundan okla yaralanan imama ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar, hızla sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı imamı omzundaki okla birlikte Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan açıklamalara göre, imamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGANI ESNAF YAKALADI

Saldırgan ise olay yerindeki esnaf tarafından yakalanarak bir depoya kapatıldı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri, saldırganı gözaltına alarak emniyete götürdü. Yaşanan bu şok edici olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bağcılar halkını derinden sarsan bu olay, dini mekanlarda yaşanan şiddet olaylarının ender örneklerinden biri olarak kayıtlara geçti. Yetkililer, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için cami ve çevresinde güvenlik önlemlerini arttırmayı planladıklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri