Bahçeli, Dervişoğlu'ndan idam ipini istedi: Yağlı urganı odasına asacak!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye 'Öcalan' konusunda tepki göstererek idam ipi atmasının ardından Bahçeli'den cevap geldi.

Siyaset arenasında tansiyon yükselirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu arasında yaşanan ip atma polemiği gündeme damgasını vurdu. Dervişoğlu’nun, Bahçeli’nin geçmişte dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ‘Öcalan’ın idamı’ göndermesi yaparak kürsüden ip fırlatmasına atıfta bulunarak kürsüden ip fırlatması siyasette yeni bir tartışma başlattı.

İP GERGİNLİĞİ

Müsavat Dervişoğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada Devlet Bahçeli’nin "Öcalan TBMM’de terörün bittiğini açıklasın" çağrısına sert bir tepki gösterdi. Dervişoğlu, “Cesedimizi çiğnemeden bu Meclis'e giremez" diyerek, Bahçeli'nin geçmişteki kürsüden ip fırlatma olayını hatırlatıp, kendi konuşmasının sonunda da kürsüden ip fırlattı. Bu hareket, Bahçeli'nin 2007 yılında yaptığı "Öcalan’ın idamı" çağrısına gönderme olarak yorumlandı.

BAHÇELİ, O İPİ İSTEDİ

Yaşanan bu olayın ardından, MHP lideri Bahçeli'nin, İYİ Parti grubundan kürsüden atılan ipi istediği ve bu ipi MHP Genel Merkezi'ndeki makam odasına asacağı öğrenildi. Bengü Türk televizyonunun Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, bu gelişmeyi kamuoyuna duyurarak, "MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Grubundan o ipi istedi, Genel Merkez'deki makam odasına asacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri