Bahçeli'den bayramda dikkat çeken Cumhur İttifakı mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bahçeli, burada yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı'na ilişkin önemli mesajlar verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı namazının ardından MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bahçeli, seçimleri hatırlatarak "Yalan, fitne üzerinden görüş beyan ediyorlar. Bu da toplumun belli kesimlerini rahatsız ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayaktadır, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yoluna devam etmektedir." dedi.

Seçimlerin tamamlandığını hatırlatan Bahçeli, 2028'e kadar Cumhur İttifakı'nın önünde 4 önemli yıl olduğunu vurgulayarak, yapısal reformların yapılacağını söyledi. "Hayat pahalılığından bahsediyorlar ama milleti karamsarlığa sürüklüyorlar, milleti zehirlemekten vazgeçmiyorlar." diye konuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI KAYA GİBİ SAĞLAMDIR"

İttifak tartışmalarına dair de açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, şu mesajları verdi:

"Bizde çatlama olmaz, kaya gibi bir ittifakız. Kayaların gürültüsü olur ama bölünmesi olmaz. Sayın Cumhurbaşkanımız gelişmeleri takip etmektedir, dünyadaki gelişmeler için gayret göstermektedir. Buraya köstek değil, tamamen yardımcı olmamız lazım. Temennimiz barıştır, dayanışmadır, kaynaşmadır. MHP bunları dikkate alarak yoluna devam edecektir. MHP'yi anlamayanlar kırık masalar üzerinde gelecek dağıtırken şimdi yol gösterici duruma düşmüşlerdir. Allah onları ıslah etsin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri