Bahçeli’den dikkat çeken TFF ve Somali Cumhurbaşkanı açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Somali Cumhurbaşkanının oğlu ve TFF'ye dair önemli açıklamalar yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da bugün düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda önemli mesajlar vermişti. Cumhur İttifakı ile ‘Devam’ diyen Bahçeli, AK Parti ile aralarında çözülemeyecek bir sorun olmadığını aktardı ve istikrar vurgusu yaptı. Çok çalışılması mesajı veren Bahçeli istikrar için Cumhur İttifakı olarak büyük resme kafa yorduklarını vurguladı ve “Herkes için herkese göre belediye" sloganıyla hedeflere ulaşacaklarını kaydetmişti. Devlet Bahçeli ayrıca son dönemde çok sık gündemde yer bulan Türkiye'de bir motokuryeyi trafik kazası sonrası öldüren Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu ve saldırı skandalının ardından çok konuşulan TFF hakkında da flaş açıklamalarda bulundu.

Bahçeli "Somali Cumhurbaşkanının oğlu Türk adaletinin önünde hesap vermekle yükümlüdür" açıklaması yaptı. Bahçeli, Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı ön koşulsuz lanetlediklerini söyleyerek TFF’yi de süreci yönetememekle suçladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri