Bakan Bak: Önceliğimiz bağımlılıkla mücadele

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, internet bağımlılığı, uyuşturucu, alkol başta olmak üzere gençlerin geleceklerini tehdit ettiğini belirterek, "Öncelikli hedefimiz bağımlılıkla mücadele" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Düzce'deki KYK Soğancı Konferans Salonunda düzenlenen "Gençlik ve Spor Buluşması"na katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen bir dizi spor tesisi inşasının Türkiye'nin spor alanında devrim yaşanmasına sebep olduğunu söyledi.

Milyonlarca gence hizmet ettiklerini belirten Bak, öncelikli konularının bağımlılıkla mücadele olduğunu vurguladı.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EDİYORUZ!

Başta internet bağımlılığı, uyuşturucu, alkol başta olmak üzere gençlerin geleceklerini tehdit ettiğini kaydeden Bak, toplumun değerlerini tehdit eden pek çok konuda önleyici olarak etkin bir mücadele yürüttüklerine dikkati çekti.

Belediyelerle ortak çalışmalar yürüttüklerini de belirten Bakan Bak, gençlik merkezlerine spor tesisleri yapıldığını da belirterek, "Müthiş tesisler yapıldı ve yenileri de yapılıyor" dedi.

Bakan Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak öncelikle milli ve manevi değerlere sahip, ülkesini seven, kültürünü benimseyen, kültürünü takip eden ama bunun yanında da özgüveni yüksek gençlerle beraber büyümeye devam edeceklerini ifade etti.

Gençlere yapılan yatırımları önemsediklerini aktaran Bak, şöyle konuştu:

"Sayısı 400'lere ulaşan gençlik merkezlerimizle, sayısı 300'lere yaklaşan genç ofislerimizle ve sayısı 50 civarında olan gençlik kamplarımızla gençlerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Özellikle gençlerimizin öz güveninin yüksek olması çok önemli. 'Ben yaparım, biz yaparız' demek çok önemli" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri