Bakan Yerlikaya: PKK başta olmak üzere bütün terör örgütlerine göz açtırmıyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK başta olmak üzere bütün terör örgütlerine göz açtırmadıklarını, nefeslerini kesip, etkisiz hale getirmekte kararlı olduklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK başta olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı gece gündüz demeden mücadele ettiklerini ve onları etkisiz hale getirmekte kararlı olduklarını ifade etti.

Konya'nın Akşehir ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Tarihi Arasta Çarşısı'nda esnaf ziyaretinde bulunan Yerlikaya, memleketi Konya'da gerçekleştirdiği programlarını anlatırken, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne de değindi. Yerlikaya, Akşehir'den sonra Doğanhisar, Ilgın ve Kadınhanı ilçelerinde ziyaretler gerçekleştireceğini belirtirken, seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, Türkiye'de gerçek belediyeciliği İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiğini ve Konya'nın da bu anlamda öncü belediyelerden biri olduğunu vurguladı. Gece gündüz demeden her hanenin kapısının gönül vuruşlarıyla tıklanmasını isteyen Yerlikaya, terör örgütlerine, düzensiz göçle mücadeleye ve suç örgütlerine karşı kararlı olduklarını belirtti.

Düzensiz göçle mücadelede de kararlı olduklarını vurgulayan Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı olarak bu konuda hassasiyet gösterdiklerini ve hudut kartallarının mücadelesinin devam edeceğini ifade etti.

Terör örgütlerinin, suç örgütlerinin ve düzensiz göçle mücadelede zehir tacirlerinin karşısında olduklarını belirten Yerlikaya, Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri