Bakan Yerlikaya TUSAŞ saldırısını gerçekleştiren teröristlerin kimliğini açıkladı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısında etkisiz hale getirilen iki teröristin PKK'lı olduğu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından açıklandı.

Saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında teröristlerin kimlikleri belirlenirken, hain saldırıda yer alan teröristlerden birinin PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi.

İKİ TERÖRİST DE PKK ÜYESİ

TUSAŞ’a düzenlenen saldırıda etkisiz hale getirilen her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırının ardından yaptığı açıklamada, ülkemizin huzur ve güvenliğine kast eden terör örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Yerlikaya, "Hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atmaya kararlıyız" ifadelerini kullanarak saldırıya tepki gösterdi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, YARALILARIMIZA ŞİFA

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımız için başsağlığı dileyen İçişleri Bakanı Yerlikaya, yaralıların tedavi süreçlerinin devam ettiğini belirtti. “Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diyen Yerlikaya, birlik ve beraberlik vurgusuyla terörle mücadelenin devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri