Bambaşka Biri 3. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Bambaşka Biri 3. Bölüm İlk Fragmanı Geldi! Bambaşka 2. Bölümde Neler Yaşandı? İşte Detaylar...

BAMBAŞKA BİRİ 3. BÖLÜM FRAGMANI

Bambaşka 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Bambaşka dizisinin ikinci bölümü, heyecan ve gizem dolu anlara sahne oldu. Hırsı ve kararlılığıyla tanınan Leyla, Kenan'ın soruşturmasının bağımsız bir şekilde ilerlemesi gerektiğini anlamak zorunda kaldı. Ama bu, Kenan'dan ayrı çalışmanın kolay olmadığını gösterdi. Ayrıca, Leyla'nın hapise attığı abisi Tahir tahliye edildi ve ailesine yeni sorunlar açacak işlere hemen bulaştı.

Leyla, Ekrem'e gerçeği anlatması için bir şans tanıma kararı alır. Ancak, babası da dahil olmak üzere, bu zamana kadar dürüstlüğünden hiç şüphe etmediği insanlar bile suratına yalan söylüyorsa, Leyla kime güvenebilir?

Ayrıca, halka ideallerini duyurmak isteyen Doğan, Kenan'ı tehdit etmek için basına gönderdiği mesajlarla işleri karıştırmaya başlar. Ancak Hamdi Atılbay'ın son kurban olmadığı kesindir.

Savcı Leyla'nın varlığı, İdris ve Doğan için beklenmedik engeller çıkarır. Doğan'ın işlediği yeni cinayet, çocukluk travmasıyla ilgili ipuçları sunar. Kenan, içindeki bölünmüş kişilikten habersizdir ve hafızasındaki eksikliklere açıklamalar bulmaya çalışır. Leyla'nın güvenebileceği insanlar azaldıkça, kurbanların sayısı artar. Oğlunu kurtarmak isteyen Turan ise katili koruyan bir başsavcıya dönüşme noktasına gelir.

Kenan, Doğan'ın taleplerine uymayı kabul edip bir katilin sözcüsü olacak mı? Kenan'ın içindeki düşman, Leyla için bir tehdit oluşturacak mı? Tüm bu soruların yanıtı, Bambaşka'nın izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. İkinci bölümde yaşanan gelişmeler, dizinin daha da derinleşen gizemini ve çözülmesi gereken sırlarını ortaya koydu. Bambaşka'nın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri