Banu Parlak kimdir?

Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, iddiasıyla ruhsatlı olduğunu söylediği bir tabancayı sosyal medya hesabında paylaşması nedeniyle gözaltına alındı ardından adliyeye sevk edildi. Peki, Banu Parlak kimdir? İşte detaylar…

Pop dünyasının sevilen isimlerinden Banu Parlak, 1987 yılında Kastamonu’da doğdu. Sanatçının paylaşımları ve seslendirdiği şarkılar, özellikle sosyal medya üzerinden geniş bir kitle tarafından ilgiyle takip ediliyor. Banu Parlak'ın eserlerden biri olan "Narin Yarim" adlı şarkısı, 2016 yılında yayımlandı ve sanatçıya büyük bir ün kazandırdı.

Okan Öztürk ile 2017 yılında gerçekleştirilen gelişmeyle ilgili öneri gelen Banu Parlak, Aslen Rizeli olan eşiyle birlikte olan bir kız çocuğu annesidir. Güzellik merkezleri sahibi olan sanatçı, Instagram platformunda 1 milyondan fazla takipçiye sahip.

Sanatçı, 2018 yılında eşi Okan Öztürk ile boşanacaklarını duyurmuş ve bu olayın geniş yankılar uyandırmıştı. Banu Parlak'ın hayranları hem müzik kariyerini hem de kişisel hayatlarını merakla takip ediyor.

DİLAN VE ENGİN POLATIN TUTUKLANMASINI GÖBEK ATARAK KUTLADI

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, şarkıcı Banu Parlak'ın Bahçeşehir'deki güzellik merkezinin kurşunlanmasana yürütülen soruşturma kapsamında azmettirici şüphesiyle basitçe vermek üzere hastanede Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na idam edildi. Banu Parlak, Polat'ın tutuklanmasını göbek atarak kutlamıştı.

"BENİM DE ARABA, EV GİBİ DEĞİL BÖYLE MERAKLARIM VAR"

Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, ruhsatlı olduğu iddiasıyla bir tabanca ile sosyal medya hesabında paylaşım yapılması nedeniyle adliyeye sevk edildi.

Parlak'ın evinde yapılan aramada, ruhsatsız bir tabanca ile 9 adet mermi ele geçirildi. Çektiği videoda, silahın ruhsatlı olduğunu iddia eden Banu Parlak, "Benim de; araba, ev gibi değil de böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz." diye konuştu.

Parlak, ruhsatlı silahıyla çektiği video kapsamında göz altına alınarak adliyeye sevk edildi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Parlak, adliyeden koşarak uzaklaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri