Barış Akarsu kimdir? Barış Akarsu nereli? Barış Akarsu kaç yaşında?

Barış Akarsu kimdir? Barış Akarsu nereli? Barış Akarsu kaç yaşında? İşte detaylar…

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın, Türkiye'de doğmuş olan bir Türk şarkıcı ve oyuncudur. Müziğe olan ilgisi çocuk yaşlarından itibaren başlamış ve birçok enstrümanı çalmayı öğrenmiştir. 2004 yılında, müzik kariyerine profesyonel anlamda başlamak için "Akademi Türkiye" adlı yarışmaya katılmış ve bu yarışmayı kazanarak tanınmıştır.

Barış Akarsu'nun müzik kariyeri "Islak Islak" adlı ilk albümüyle başlamıştır. Bu albümdeki şarkıları büyük ilgi görmüş ve kendisine geniş bir müzik kariyeri yapma fırsatı vermiştir. Ardından "Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek" adlı ikinci albümünü çıkarmıştır. Hem müzik kariyeri hem de oyunculuk kariyeri boyunca başarılı projelere imza atmıştır.

Barış Akarsu, 2006-2007 yılları arasında Star TV'de yayınlanan "Yalancı Yarim" adlı dizide başrol oynamış ve dizi için bazı şarkılar da yapmıştır. 2007 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Rock Sanatçısı" ödülünü kazanmıştır.

Maalesef, Barış Akarsu 4 Temmuz 2007 tarihinde, 28 yaşındayken, Bodrum'da bir trafik kazasında yaşamını yitirmiştir. Ölümünden sonra, 2008 yılında bir albümü yayınlanmıştır ve müziği ve oyunculuğu ile hala hatırlanmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri