Barış Atay TİP’ten istifa mı etti? Barış Atay açıklama yaptı

Türkiye İşçi Partisi (TİP), dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Barış Atay'ın Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve genel başkan yardımcılığı görevlerinden ayrıldığını duyurdu.

Açıklamanın ardından, Atay'ın parti üyeliğinden de istifa ettiği yönündeki iddialar gündeme geldi.

Bu iddialara yanıt veren Barış Atay, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile durumu netleştirdi. Atay, "TİP'ten istifa etmedim. Hala üyesiyim ve herhangi bir istifa da söz konusu değil" dedi.

Açıklamasında, genel başkan yardımcılığı ve MYK üyeliği görev süresini tamamladığını belirten Atay, "Yeni MYK ve genel başkan yardımcıları seçildi ve bu sosyal medyada açıklandı. Yeni arkadaşlara başarılar dileyip, parti üyesi olarak mücadeleme devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Atay, milletvekilliği görev süresi bittikten sonra oyunculuk ve yönetmenlik kariyerine döneceğini belirterek, "Bir doktor veya avukat milletvekili görev süresi bittikten sonra işlerine dönerse, ben de kendi mesleğime devam edeceğim. Bu, mücadeleden çekilmek anlamına gelmiyor. Türkiye'de siyasetten kopmak mümkün değil, mücadele her zaman devam ediyor" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri