Belediye başkanına bıçaklı saldırı!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, Belediye Başkanı Aytekin Kaya, bir seyyar satıcı tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, Sevgi Yolu bölgesinde meydana geldi. Başkan Kaya, saldırıdan yara almadan kurtulurken, saldırgan gözaltına alındı.

Seyyar satıcı T.B. (42), çevredeki kadınları rahatsız eden davranışları nedeniyle şikayet edildi. İncirliova Belediyesi, gelen şikayetler doğrultusunda T.B.'nin tezgahının kaldırılmasına karar verdi. Bu kararın ardından öfkelenen T.B., Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya bıçakla saldırdı.

Başkan Kaya, çevredeki vatandaşlar ve belediye ekiplerinin müdahalesi sayesinde yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, T.B.'yi etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Yapılan incelemede, T.B.'nin çeşitli suç kayıtlarının bulunduğu ve gözaltına alındıktan sonra polis memurlarına tehdit ve hakaretlerde bulunduğu belirlendi.

Başkan Kaya, olayın ardından yaptığı açıklamada, “Sevgi Yolu üzerinde şikayetler üzerine uyardığımız seyyar esnafın, hakaret ve bıçaklı saldırısına maruz kaldım. Ancak ekip arkadaşlarımın hızlı müdahalesi sayesinde herhangi bir yaralanma yaşamadım ve sağlık durumum iyi.” dedi.

T.B.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri