Bir Derdim Var 6. Bölüm 2. Fragmanı izle!

Bir Derdim Var 6. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Bir Derdim Var 5. Bölümde neler oldu? İşte detaylar...

BİR DERDİM VAR 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BİR DERDİM VAR 6. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Genç Doğa, ağır bir psikoz krizinin etkisi altında hastaneye ulaştırıldığında, Nilüfer ve ekibi hemen harekete geçer. Doğa'nın gizemli krizlerinin gerçek nedenlerini ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yaparken, aynı zamanda genç kızın ebeveynleri Meral ve Kutay'ın zorlayıcı tavırlarıyla baş etmeleri gerekmektedir. Ayrıca, Meral'in genç sevgilisi Ozan'ın şüpheli davranışlarını da incelemek durumundadırlar.

Öte yandan, serbest bırakılacağını uman Kuzey, tekrar hastaneye düşer ve Nilüfer hakkındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. Nilüfer'in yanında olan doktoru Yusuf da Nilüfer'i koruma konusunda endişelidir. Bu arada, Kuzey'in kötücül babası Huzur, oğlunun hayatını kontrol etme umuduyla yeniden sahneye girer.

Savcı Ömer ise duygusal çalkantılarını ve yasal bağlılığını dengeleme çabasındadır. Nilüfer'le arasındaki ilişki beklenmedik bir krizle sarsılacak ve Ömer'i soru işaretleriyle baş başa bırakacaktır. Nilüfer, sırlarını saklamak zorundadır ve doktoru Yusuf, onu koruma görevini üstlenirken, Savcı Ömer Nilüfer'le ilgili gerçekleri öğrenmek için Kuzey'i çağırır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri