Bir müdürden daha fazlası: Yozgat'ta okul müdürü okul tadilatı yapıyor

Yozgat Çadırardıç köyünde öğretmen Mustafa Ocak, hem gelecek nesillere ders veriyor hem de okulun tadilat işleri için kolları sıvıyor...

Yozgat'ın Çadırardıç köyündeki ilköğretim okulu müdürü Mustafa Ocak, sadece idarecilik görevini değil, aynı zamanda okulun fiziki şartlarını iyileştirmek adına tamirat ve tadilat işlerini kendi üstlendi. Ocak, ara tatil sürecini değerlendirerek Milli Eğitim Bakanlığı öz kaynakları ve destekleriyle okulunda başlattığı onarım çalışmalarında öğrencilerin daha kaliteli bir ortamda eğitim almalarını hedefliyor.

HER ŞEY ÖĞRENCİLERİ İÇİN

80 öğrencinin eğitim gördüğü köy okulunda öğrencilerin daha iyi bir ortamda öğrenim görmeleri için elinden geleni yapan Mustafa Ocak, okulun hizmetli personeli Mustafa Şahiner ile birlikte okulu baştan aşağıya yeniden şekillendiriyor. Kiremit aktarmadan sıva yapmaya, boyadan tamirat işlerine kadar bir inşaat ustası gibi çalışan Ocak, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik eksiklikleri gidermeye odaklanıyor.

"HER OKULA BÖYLE BİR MÜDÜR LAZIM''

Mustafa Ocak, yaptığı açıklamada, "Burada önemli olan öğrencilerimizin kendilerini fiziki olarak rahat hissedebilecekleri bir ortam oluşturmak ve biz bunu oluşturmak için sadece bir vesileyiz" dedi. Kendi özverisiyle okulun çatısını aktaran, sıva yapan ve boyayan Ocak, öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunabilmek için çalıştığını ifade etti.


Okul müdürü, eğitim alanında olduğu kadar okulun fiziki şartlarında da öğrencilere katkı sağlamak amacıyla çaba göstererek, velilerden de destek görüyor. Velilerden biri, müdürlerinin çaba ve emeklerini görerek onlara yardımcı olmaya geldiğini ifade ederek, "Her okula böyle bir müdür lazım, her şey bizim çocuklarımızın iyi eğitim alabilmesi için" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri