Bir suç örgütü daha çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli olarak Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen "Kuyu-18" operasyonları sonucunda, elebaşılığını Sadettin Pahsa'nın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, organize suç örgütlerinin ve çetelerin halkın huzurunu bozduklarını belirterek, "Suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın koordinesinde ve Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda, Sadettin Pahsa'nın liderliğindeki suç örgütü hedef alındı. Operasyonlarda, Pahsa'nın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, haraç vermeyen iş insanlarını darp ve tehdit ettikleri, iş yerlerini kurşunladıkları, haksız menfaat temin ettikleri ve yağma yoluyla insanların taşınmazlarını ele geçirdikleri tespit edildi. Operasyonlarda, 12 ruhsatsız tabanca, 7 ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Yerlikaya, operasyonlara ilişkin görüntüleri paylaşarak polis ekiplerini tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri