Burdur Belediyesinde büyük şok: Güvenlik görevlisi ölü bulundu

Burdur Belediyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yalçın Gökçüoğlu (31), gece nöbetini devralmaya gelen mesai arkadaşı tarafından kanlar içinde ölü olarak bulundu.

Olay, gece yarısı saat 00.00 sıralarında Burdur Belediyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 16.00-00.00 nöbetinde tek başına görevde olan Gökçüoğlu, nöbet değişimine gelen bir başka güvenlik görevlisi tarafından yerde kanlar içinde bulundu. Durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Yalçın Gökçüoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler ve savcı tarafından masada bırakılan bir not bulundu. Notta "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılıydı. Bu notun bulunması üzerine Gökçüoğlu'nun kendi silahıyla intihar ettiği tespit edildi.

Acı haberi alarak belediyeye koşan ailesi, arkadaşları, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve belediye çalışanları büyük üzüntü yaşadı. Gökçüoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri