Bursa'da ilginç hırsızlık: Arıları çaldılar

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir ormanda bulunan arıcıların kovanları, içindeki arılarla birlikte çalındı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir ormanda bulunan arıcıların kovanları, içindeki arılarla birlikte çalındı. İlyas Özdemir adlı arıcı, arılara olan ilgisini ve emeğini anlatarak, arı kovanlarının çalınmasının kendisini üzdüğünü ifade etti. Olayı fark eden İlyas Özdemir, polis ekiplerine başvurarak şikayette bulundu. İlyas Özdemir, 10 yıl önce ek iş olarak başladığı arıcılıkla uğraşmakta ve bu işe büyük bir özen gösterdiğini ancak 6 kovanının çalınması üzerine duygusal anlar yaşadığını söyledi. Kendi hastalıkla boğuşan çocuğuna bile zaman ayıramadığını belirten Özdemir, emeklerinin çalınmasının üzüntü verici olduğunu ifade etti.

Polis ekipleri, arılarla birlikte kovanları çalan şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışmalarına başladı. İlyas Özdemir, arılarının bulunmasını istedi ve bu işi profesyonel olarak yaptıklarını ve belgelerinin tam olduğunu belirtti. Arılarının bulunması için yetkililerden yardım istedi ve seslerinin duyulmasını talep etti.

İlyas Özdemir'in maddi kaybının 15 bin lirayı aştığı belirlendi. Arıcılar, arılarının çalınmasıyla büyük bir maddi ve duygusal zarar yaşadıkları için yetkililerden destek beklemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri