Bursa'da kangal köpeği saldırısına uğrayan adama yüzden fazla dikiş atıldı

Tarlasını sulamaya giden 54 yaşındaki Kutbeddin Güneş, tasmalı bir Kangal köpeğinin saldırısına uğradı. Yerde kanlar içinde kalan Güneş, otomobiliyle geçen kişiler sayesinde ölümden kıl payı kurtuldu. Olay sonrası köpeğin sahibinden şikayetçi olan Güneş’in vücuduna 100’den fazla dikiş atıldı.

Merkez Nilüfer ilçesinde meydana gelen olayda, emekli Kutbeddin Güneş tarlasını sulamak üzere yola çıktı. Köpeğin aniden saldırısına uğrayan Güneş, köpek tarafından yere yatırıldı ve başı, boynu, kulakları, ayakları ve parmakları ciddi şekilde ısırıldı. Güneş, derin yaralarla kanlar içinde kalırken, yoldan geçen bir vatandaşın köpeğin üzerine aracını sürerek müdahale etmesiyle kurtarıldı. Ambulans çağrılan Güneş, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı.

Güneş, yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: "Yolda tarlaya giderken tasmalı Kangal köpeği önüme çıktı ve bana saldırdı. Köpek beni yere yatırdı ve ciddi şekilde yaraladı. Yoldan geçen araçlar olmasaydı, köpek beni parçalayacaktı. Köpeğin sahibinden davacıyım ve hakkımın savunulmasını istiyorum."

Güneş'in kardeşi Cemil Güneş, hastaneye geldiklerinde durumun çok kötü olduğunu belirtti. Kardeşinin yüzü ve ayağında ciddi ısırıklar olduğunu ve köpeğin saldırısının ardından yoğun bakıma alındığını söyledi. Ayrıca, olayın yaşandığı bölgede başıboş köpeklerin mevcut olduğunu ve yetkililerden bu konuda önlem alınmasını talep etti.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorlar, Güneş’in vücuduna 100’den fazla dikiş atarak tedavi etti. Olay yerinde yapılan incelemede köpeğin ve köpek sahibinin bulunamadığı belirtildi. Polis soruşturmayı sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri