Ankara'daki kazada can kaybı 11'e yükseldi

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında 9 Ağustos'ta meydana gelen yolcu otobüsü kazasında, ölü sayısı 11'e yükseldi. Kazanın ardından ağır yaralanan Osman İleri ve Musa Bayar, tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.

Ankara'da yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması meydana gelen kazada can kaybı artıyor. Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında 9 Ağustos'ta meydana gelen yolcu otobüsü kazasında, ölü sayısı 11'e yükseldi. Kazanın ardından ağır yaralanan Osman İleri ve Musa Bayar, tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Ağrı'dan İzmir'e gitmekte olan Çetin Karayel yönetimindeki Öz Ağrı Seç Turizm'e ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsünün, Ankara-Eskişehir otoyolunun Sincan ilçesi Olukpınar mevkisinde, sabah saat 05.00 sıralarında köprünün beton kolonuna çarpmasıyla meydana gelmişti. İlk etapta kazada Fezile Baydat, Suna Yaşar Bilgi, Dilan Bayar, Ayşan İlman, Elif Mira İlman, Muhammet Ozan Bayar, Satı Polat, Mahmut Esin ve otobüs şoförü Çetin Karayel'in hayatını kaybettiği bildirilmişti.

Kazadan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 6 kişinin tedavisi devam ederken, Osman İleri ve Musa Bayar'ın yaşam mücadelesini kaybetmesiyle ölü sayısı 11'e çıktı.

ADLİ SÜREÇ:

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülüyor. Cumhuriyet başsavcıvekili koordinasyonunda, 3 cumhuriyet savcısı görevlendirilirken, olayın aydınlatılması amacıyla makine mühendisi, elektrik mühendisi ve trafik bilirkişilerinden oluşan 5 kişilik bir heyet oluşturuldu. Heyet, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ve Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kayıtlarını inceleyerek otobüste teknik bir arıza ya da ihmal olup olmadığını araştırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri