Çankaya'da asfalt çalışmaları sürüyor

Çankaya Belediyesi, son 6 ayda 25 bin ton asfalt kullanarak 122 sokakta tam kaplama yaptı, 150 noktada kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Çankaya Belediyesi, asfalt sezonunda yoğun çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık süreçte 122 sokakta tam kaplama asfalt çalışması yaparak 25 bin ton asfalt kullandı ve 150 farklı noktada kaldırım yenileme işlemlerini gerçekleştirdi.

İlçede bulunan 123 mahallede, çalışmalar koordineli bir şekilde ilerlerken, Yakubabdal Mahallesi'nde yer alan belediyeye ait üretim tesisinde ihtiyaç duyulan asfalt üretimi de Çankaya Belediyesi tarafından yapılıyor.

Asfalt sezonunun başlangıcından itibaren tam kaplama, onarım ve yama çalışmalarına kesintisiz devam eden belediye, vatandaşların taleplerini de dikkate alarak, hizmetlerini genişletiyor. 6 ay boyunca 25 bin ton asfalt kullanarak 122 sokakta tam kaplama işlemi gerçekleştiren ekipler, aynı zamanda 150 farklı bölgede kaldırım yenileme çalışmalarını tamamladı.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çankaya'da, yaklaşık 4 bin sokakta asfalt sorununun tamamen ortadan kaldırılması hedefiyle yürütülen çalışmalar, son olarak Paris Caddesi gibi yoğun kullanılan alanlarda devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri