Cem Yılmaz bir süredir devam eden suskunluğunu bozdu! Müjdeyi verdi

Cem Yılmaz'dan 'Erşan Kuneri' müjdesi. Oyuncu, komedyen, senarist ve yapımcı Cem Yılmaz, 'Erşan Kuneri' serisinin ikinci sezon senaryosunu tamamladığını duyurdu.

Oyuncu, komedyen, senarist ve yapımcı Cem Yılmaz, 'Erşan Kuneri' serisinin ikinci sezon senaryosunu tamamladığını duyurdu.

Erşan Kuneri serisinin ilk sezonunun başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya gibi isimler yer almıştı ve 8 bölümlük ilk sezonuyla 13 Mayıs'ta izleyicilerle buluşmuştu.

Cem Yılmaz uzun zamandır süren suskunluğunu bozdu ve bugünlerde Netflix için yazdığı 'Erşan Kuneri' dizisinin ikinci sezon çekimlerine hazırlanıyor.

Ünlü komedyen sosyal medya hesabından senaryoyu tamamladığını açıklayan bir paylaşımda bulundu ve müjdeyi verdi.

BU GECE BİTİRDİM MESAJIYLA BERABER CEM YILMAZ ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"Evet 3 aydır bu masanın köşesinde şu ipadcağzım ile ekmeğimi yine taştan çıkardım. Tam 320 sayfa, 8 bölüm Erşan Kuneri yazdım. Bu gece bitirdim. Mutluyum… Haftaya ekip arkadaşlarımla buluşup üzerine konuşacağız.

"SİZLERİN HUZURUNDAYIM"

Erşan Kuneri Sezon 2 KÖTÜ YOL - KAYMAK ZAMANI - HAMURİŞİ - YAPRAK SARMASI - ACI BABA - ŞEKERPAŞA filmleri ve NEKES HAYAT Müzikli Kabaresi ile fena geliyor. 1984-85 ve 86 ya damga vuran filmlerimle sizlerin huzurundayım."

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri serisinin ikinci sezonu için böylece geri sayım da başlamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri