Çeşme yangınında vefat eden Mine Elmas'ın çektiği görüntüler yürekleri sızlattı!

Çeşme'de çıkan orman yangınında hayatını kaybeden Mine Elmas'ın son anları yürek burktu. Görüntülerde, Elmas'ın kanser hastası Mesut Coşkunöz ve oğlu Hilmi Coşkunöz'e yardım etmek isterken alevlerin arasında kaldığı ortaya çıktı.

Mine Elmas, ölmeden önce cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntüde yangının evlerine yaklaştığını, çocukları ve komşularıyla kaçmaya çalıştıklarını anlatıyor. Videoda Elmas'ın şu sözleri yer alıyor: "Evlerimizin olduğu yer yanıyor. Şu anda dağa doğru kaçmaya çalışıyoruz."

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Çeşme'deki yangında, Alaçatı Mahallesi'nde çıkan alevler hızla yayıldı. Yangının çıkış saati 11.30 olarak belirlendi. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine İzmir Bölge Müdürlüğü'ne ait 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve 1 yer ekibi bölgeye sevk edildi. Havadan ve karadan yapılan müdahale sonucu yangın saat 14.30'da kontrol altına alındı. Ancak bu süreçte, sıhhi tesisat ustası Mesut Coşkunöz (68), oğlu grafik tasarımcısı Hilmi Coşkunöz (40) ve ev kadını Mine Elmas (35) hayatlarını kaybetti.

4 KİŞİ YAKALANDI

İzmir Valisi Süleyman Elban, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu ve görevlilerden bilgi aldı. Vali Elban, yangının bölgedeki dört vatandaşın katılımıyla yapılan bir deneme sırasında çıktığını belirterek, "Ekiplerimiz alana doğrudan müdahale etti. Yangın, saat 14.30 itibarıyla kontrol altına alınıp, söndürüldü. Bu sırada yangının tehdit edebileceği iki büyük yazlık site ve dört ev vardı. Ekiplerimiz, yangını bu yerlere ulaşmadan durdurmayı başardı. Ancak vatandaşlarımız yangın sırasında ne tarafa kaçacaklarını bilemedi ve maalesef üç vatandaşımız hayatını kaybetti. Yangına sebep olan dört kişi jandarma tarafından tutuklandı," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri