Çeşme'de başlayan yangın can aldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde başlayan ve hızla büyüyen orman yangını, Deliklikoy mevkisine kadar ilerledi. Yangında, alevler arasında kalan üç kişi hayatını kaybetti. Ekiplerin yangına müdahalesi havadan ve karadan aralıksız sürüyor.

İzmir Alaçatı Mahallesi Deliklikoy bölgesinde, ormanlık, makilik ve otluk alanlarda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının ihbar edilmesi üzerine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, yangına hızlıca müdahale etmek için 2 uçak, 4 helikopter, 16 arazöz, 3 su ikmal aracı, 3 dozer ve çok sayıda yer ekibini bölgeye sevk etti.

RÜZGARIN ETKİSİYLE HIZLA YAYILDI

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılan yangın, çevredeki evler için büyük tehlike oluşturdu. Bölgedeki bazı evler tedbir amaçlı tahliye edildi. Jandarma ekipleri, yangının yaklaştığı arazide bulunan bir kadın ve iki çocuğu güvenli bir şekilde bölgeden çıkardı.

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Orman yangını güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 1'i kadın olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden iki erkeğin aynı aileden olduğu öğrenildi. Yangın ekiplerin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alınırken, olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri