Ceyda Düvenci yeni aşka yelken açtı!

Geçtiğimiz yıl meslektaşı Bülent Şakrak ile olan sekiz yıllık evliliğini noktalayan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, son açıklamaları ve yeni ilişkisiyle magazin gündemine oturdu. Düvenci, ilişkisinin sona ermesinin ardından verdiği demeçlerle dikkatleri üzerine çekti ve en sonunda Güçlü Mete ile başladığı ilişkiyle adından söz ettirmeye devam etti.

Ceyda Düvenci, daha önce yaptığı açıklamada, "Büyük laflar etmek istemiyorum ama tekrar evlenmeyi düşünmüyorum. Yine de aşk her zaman mümkün… 46 yaşındayım ve elbette tekrar aşık olabilirim. Aşkı hayatın her köşesinde bulabilirim" ifadelerini kullanmıştı.

''AŞKA ÇOK YAKIŞTINIZ''

Son olarak, 'Sakla Beni' dizisinde rol alan ve radyo programcısı olan Güçlü Mete ile gizli bir ilişki yaşayan Ceyda Düvenci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ve fotoğrafın altına gelen yorumlarla yeni aşkı ile olan sürecini ortaya çıkarmış oldu.

İkilinin karşılıklı sevgi dolu mesajları hayranlarının da dikkatini çekti ve takdirini kazandı. Düvenci'ye gelen yorumlarda, 'Aşka çok yakıştınız' gibi olumlu geri dönüşler yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri