Cher kimdir? Cher ile Alexander Edwards’ın olaylı ilişkisi

Geçtiğimiz aylarda ilişkisi ile alakalı, "Kıskananlar çatlasın!" ifadelerini kullanan Cher, sevgilisi Alexander Edwards ile ayrıldı. Cher kimdir? İşte detaylar…

Cher kimdir?

Cher, tam adı Cherilyn Sarkisian LaPiere olan bir Amerikalı şarkıcı ve oyuncu. 20 Mayıs 1946 tarihinde Kaliforniya'nın El Centro şehrinde doğdu. Babası, bir Ermeni kamyon şoförüydü ve annesiyle ayrıldılar. Oyunculuk için eğitim alan Cher, 16 yaşında okul masraflarını karşılamak için şarkıcılığa başladı. Sevgilisi Sonny Bono aracılığıyla tanıştığı yapımcı Phil Spector ile Hollywood'da geri vokalist olarak çalıştı.

Cher, 1960'ların başında ilk single'ı "Ringo, I Love You" adıyla yayınladıktan sonra, 1964'te Sonny Bono'nun yapımcılığında art arda single'lar çıkardı. Sonny Bono ile başlayan profesyonel ilişkileri kısa sürede kişisel bir ilişkiye dönüştü ve evlendiler. 1969 yılında evlenen çift, 1974 yılında boşandı. Cher, Sonny Bono ile ömür boyu dost kaldı ve "Sonny beni salak bir hizmetçi kız sanıyor" dedi.

Solo kariyerine devam eden Cher, Byrd'a ait "All I Really Want To Do" parçasının cover versiyonunu seslendirdi. Bu parça, Cher'in o zamana kadar ki en önemli hiti oldu. Cher, 1965 yılında Bono ile yaptıkları "Look at Us" albümüyle Amerikan listelerinde ikinci sıraya yükselmeyi başardı. Aynı yıl, adını "Cher" olarak değiştirdi.Cher'in oyunculuk hevesi şarkıcılığının gerisinde kalsa da, 60'lı yıllarda birkaç küçük rolle beyazperdede boy gösterdi. 1966'da ise "Bang Bang" şarkısı Cher'i dünyaya tanıtan parça oldu. 1970'de CBS televizyonuna birlikte yaptıkları "Sonny and Cher Live" adlı programa ünlü isimleri konuk ederek zirveye çıktı. 70'lerin başında ise Cher, "Half Breed" ve "Dark Lady" parçalarıyla 1 numaraya yükseldi.

Cher ve Alexander Edwards ilişkisi:

Cher, bir süredir müzik yapımcısı Alexander Edwards ile aşk yaşıyordu. 1980'li ve 1990'lı yıllarda müzik sektöründe ikon olan Cher'in bir dönem sevgilisiyle nişanlandığı konuşuluyordu. Ancak çifte yakın bir kaynak, "Onlar nişanlanmadı. Yüzük sadece güzel bir hediyeydi" açıklamasında bulunarak, dedikoduları yalanlamıştı.Öte yandan şarkıcı ve oyuncu Cher, geçtiğimiz aylarda pırlanta yüzüğünün fotoğrafını sosyal medya hesabından yayımlamıştı.

1980'li ve 1990'lı yıllarda müzik sektöründe ikon olan Cher, gönderisinde, "Söyleyecek kelime yok, Alexander..." ifadelerine yer vermişti. Ardından yüzüğü bir kez daha paylaşan ünlü isim, gönderisine, "Bu fotoğrafı yayınladım çünkü tırnaklar çok güzel" notunu düşmüştü.
'Yüzük' paylaşımlarının ardından Cher'in, Alexander Edwards ile nişanlandığı şeklinde yorumlanmıştı. Ancak kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıkmıştı. Yüzüğün Cher'e Edwards'ın yeni yıl hediyesi olduğu öğrenilmişti. Ayrıldıklarını duyurdular...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri