CHP Milletvekili Murat Bakan'dan Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Devlet Bahçeli'nin elini öpmesine tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'un 8'inci yıl dönümünde, Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bahçeli'yi Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz karşıladı. Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öperek yaptığı karşılama dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Bahçeli'yi Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz karşıladı. Karşılama sırasında, Süleyman Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öptüğü görüldü. Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 51 polis için yapılan 'Özel Harekat Anıtı'na çelenk bırakarak dua etti ve ardından Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyaret, basına kapalı olarak yaklaşık 10 dakika sürdü. Ziyaretin sonunda Bahçeli'ye bir tablo hediye edildi ve Bahçeli, tören mangasını selamlayarak başkanlıktan ayrıldı.

Bu ziyaretin ardından CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Süleyman Karadeniz’in Bahçeli'nin elini öpmesini eleştirdi. Bakan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Devletin polisi ve askeri bir siyasi parti liderinin elini öpmez. Türk polisi ve askeri her zaman dik durmalıdır. Eğer polis ve asker el öpmeye başlarsa, bu ülke daha çok 15 Temmuz'lar yaşar. Bu emniyet müdürü derhal emekli edilmelidir" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri