CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, Habertürk TV canlı yayınını terk etti

Habertürk TV’de yayınlanan “Mehmet Akif Ersoy ile Nedir Ne Değildir” programına katılan eski Gazeteci Ali Haydar Fırat, canlı yayında tartışılan konulara tepki göstererek canlı yayın terk etti.

Cumhuriyet Halk Partisi ve DEM Parti arasında yerel seçimlerde İstanbul özelinde işbirliği/ ittifak konularının tartışıldığı programda Fırat, Gazeteci Nevzat Çiçek ve Cumhur İttifakı’nın MHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper’in sözleri üzerine “3 ilçe için böyle bir tartışma yapılıyor, DEM Parti ile bir işbirliği yok, CHP olarak bunu söylüyoruz, hala işbirliği yakıştırması yapıyorsunuz” şeklinde tepki gösterdi.”

Programın moderatörü Mehmet Akif Ersoy ve Habertürk TV KJ ekibine de eleştirilerde bulunan Ali Haydar Fırat, ekranda bulunan “CHP- DEM Parti işbirliği” yazısı kalkmazsa yayını terk edeceğini söyledi. Daha sonra söz alan Nasuhi Güngör’ün de eleştirileri sonrası çok sinirlenen Fırat, yayını terk etti. Program reklamsız devam ederken Mehmet Akif Ersoy, yaşananlar için izleyicilerden özür diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri