CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu- Tanju Özcan tartışmasına yorum: Tanju Özcan'a disiplin yolu mu açılacak?

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medya üzerinden yaptığı kırıcı ve rencide edici ifadeleri üzülerek takip ettiklerini belirtti.

Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhuriyet değerlerine, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven kişilerin partisi olduğunu vurguladı. Partinin milletvekillerinin, kişilere değil, Anayasa'ya, millete ve partinin savunduğu değerlere bağlı olduğunu ifade etti.

Her düşüncenin eleştiri ve saygı sınırları içerisinde kalmak kaydıyla özgürce ifade edilebileceğini belirten Yücel, kim olursa olsun, görev ve konumu ne olursa olsun, CHP eski Genel Başkanı hakkında eleştiri sınırlarını aşan bir üslupla paylaşım yapılmasını asla tasvip etmediklerini söyledi.

Yücel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine mal edilen ve kamuoyunda tepki çeken ifadeleri tekzip ettiğini hatırlatarak, buna rağmen konuyu köpürtmeye yönelik açıklamaları iyi niyetli görmediklerini ifade etti. Yücel, meseleyi partinin yetkili kurullarında değerlendireceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri