Çocukların kavgasında anne ve iki oğlu öldü

Kayseri'nin Develi ilçesinde, çocuklar arasında yaşanan bir tartışmanın büyüyerek iki aile arasında silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, bir anne ve iki oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Küçük Künye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddialara göre çocuklar arasında çıkan bir anlaşmazlık iki aileyi karşı karşıya getirdi. Kavganın şiddetinin artmasıyla, taraflardan S.A. isimli kişi tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda Nuray Dabaz ve iki oğlu Ali Dabaz ile Serkan Dabaz hayatını kaybetti.

Olayın ardından çok sayıda jandarma ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve anne ile iki oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

S.A. ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cenazeler, yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. S.A.'nın işlemleri ise karakolda devam ediyor.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında, kavganın neden olduğu ve olayın detayları üzerinde incelemeler sürüyor. Kayseri'de yaşanan bu trajik olay, bölgedeki halk arasında büyük üzüntü ve şok yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri