Çorlu'da trajik trafik kazası: 3 Ölü, 5 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 araç birbirine girdi. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Olay, Sarılar Mahallesi'nde gerçekleşti. Erdem Koç'un kullandığı 59 ABM 061 plakalı araç ile Sercan Arıcan'ın yönetimindeki 59 AEK 308 plakalı araç çarpıştı. Kazaya, Koç'un oğlu Burak Koç'un kullandığı 59 AIJ 108 plakalı araç da karıştı.

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Erdem Koç ve eşi Birsen Koç'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Diğer sürücüler ile araçlarda bulunan yaralılar ise Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Muradiye Yavuz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından, Koç çiftinin cenazeleri morga kaldırıldı.

Bölgeye gelen Çorlu Kaymakamı Murat Eren, yetkililerden bilgi aldı. Kazaya karışan araçlardan birinde bulunan ve sahiplerine ait olduğu belirlenen kedinin ise itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri