Crowdstrike nedir? Crowdstrike sorunu nedir? Dünya çapındaki internet sorunu nedir?

Dünya çapında yaşanan bilgisayar ve internet sorunu tüm dünyadaki işlemleri olumsuz etkiledi. Sorunun siber güvenlik şirketi olan Crowdstrike kaynaklı olduğu belirtildi. Peki Crowdstrike nedir? Crowdstrike sorunu nedir? Dünya çapındaki internet sorunu nedir? İşte Crowdstrike hakkındaki tüm detaylı bilgiler...

Dünya genelinde Windows işletim sistemi kullanan bilgisayarları etkileyen bir sorun yaşandı. Bilgisayar ve internetlerde yaşanan aksaklıklar başta bankalar, havaalanları, süpermarketler, medya kuruluşları olmak üzere birçok kurumu etkiledi. Sorunun Crowdstrike kesintisinden kaynaklı olan mavi ekran hatasından kaynaklandığı belirtildi.

"SORUNUN FARKINDAYIZ"

Crowdstrike şirketi, yaşanan soruna ilişkin bir açıklama yaptı. Crowdstrike açıklamada, "Crowdstrike destek birimiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Crowdstrike, Windows'ta Falcon sensörüyle ilgili çökme raporlarının farkındadır” ifadelerine yer verdi.

CROWDSTRİKE NEDİR?

CrowdStrike 2011 yılında kurulmuş ve siber güvenlik alanında tüm dünyaya adını duyurmuş bir şirkettir. CrowdStrike, bulut tabanlı çözümler ve yapay zeka teknolojileri kullanarak, birçok şirketin siber saldırılara karşı korunmasını sağlar.

CrowdStrike, endpoint koruma, yönetilen tehdit avcılığı ve olay müdahalesi gibi hizmetler ile dünya çapında tercih edilen bir şirkettir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri