Cübbeli Ahmet ve Aziz Yıldırım yeniden buluştu

Cübbeli Ahmet ve Aziz Yıldızım, 3 Temmuz'daki koğuş arkadaşlıklarından sonra yedine beraberler

3 Temmuz olayları sırasında aynı cezaevi koğuşunu paylaşan, 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir araya geldi. Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, görüşme beş saat sürdü.

Açıklamada, Cübbeli Ahmet Hoca'nın Aziz Yıldırım'ın daveti üzerine ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi. İki ismin bir araya gelerek önemli konuları konuştukları ve bu konuşmaların yoğunluğunun bir cilt kitap olacak kadar fazla olduğu ifade edildi. Ayrıca, hapishane anılarına da değinilen görüşmenin, derin bir muhabbet içerisinde geçtiği ve ayda bir buluşma kararı alındığı vurgulandı.

Cübbeli Ahmet Hoca ile Aziz Yıldırım'ın cezaevinde dostluk kurmalarının 2011 yılına dayandığı ve hapisten çıktıktan sonra da sürekli olarak bir araya geldikleri belirtildi. İkilinin birbirleri hakkında dostane açıklamalarda bulunduğu ifade edilen açıklamada, son olarak Cübbeli Ahmet Hoca'nın, bir programa katılarak Aziz Yıldırım için özel bir dua ettiği bilgisi paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri