Cumhur İttifakı'nın Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Acar, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kızılcahamam'da vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Acar, vatandaşların taleplerini dinliyor.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı, mevcut Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Kızılcahamam'da seçim çalışmalarına hız veren Acar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Eğerlialören Mahallesini ziyaret eden Acar, vatandaşlarla sohbet etti.

SÜLEYMAN ACAR, SAHAYA İNDİ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Her mahallemizde sevgi, saygı ve hoşgörü var. Eğerlialören Mahallemiz her zamanki gibi.. Sıcak karşılamalarından dolayı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞLARIMIZLA HER ZAMAN GÖNÜL GÖNÜLEYİZ"

Acar, Ortaköy Mahallesini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talebini dinleyen Acar, "Hizmetkarı olmaktan gurur duyduğumuz vatandaşlarımızla her zaman gönül gönüleyiz." dedi.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hizmetkarı olmaktan gurur duyduğumuz vatandaşlarımızla her zaman gönül gönüleyiz.Samimiyet ve muhabbet dolu karşılamaları ve hoş sohbetleri için Ortaköy Mahallesi halkımıza şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri