Cumhurbaşkanı Erdoğan adayların açıklanacağı tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sorular arasında 31 Mart yerel seçimleri için MHP ile ittifak yapılıp yapılmayacağı da vardı. Erdoğan, belediye başkan adaylarını duyuracakları tarihi açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken partilerin belediye başkan adaylarını ne zaman açıklayacağı da merak konusu oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi için MHP ve AK Parti'nin çalışmalarını devam ettirdiğini söyledi.

Erdoğan, yerel seçimler için MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geleceklerini ve karar vereceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu an itibarıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nden ve partimden arkadaşlarımız müşterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Hangi büyükşehirde, hangi illerde, hangi ilçelerde nasıl hareket edeceğiz, meclis üyeliklerinde nasıl hareket edeceğiz, bütün bu konuların hepsini arkadaşlarımız görüşüyorlar." ifadelerini kullandı.

ADAYLARIN AÇIKLANACAĞI TARİHİ SÖYLEDİ

Aday çalışmalarında bu hafta içerisinde belli bir neticeye varılacağını söyleyen Erdoğan, varılan neticenin konseyde gözden geçirileceğini ve 2024 için Bahçeli ile bir araya gelip, kararlarını vereceklerini ifade etti.

Erdoğan, "15 Aralık sonrası peyderpey aday açıklamalarımızı yaparız." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri