Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısından seslendi: ''Kalbine dokunulmadık kimse bırakmayacağız''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, gündeme dair açıklamaların yanında partisinin il başkanlarına da önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında açıklamalar yaptı. Erdoğan, ''Bu yıl da azim ve kararlılıkla yürüyoruz'' ifadelerini kullanarak, partililere seslendi.

Erdoğan ayrıca, ''Siyasetin dalgalı denizinde gelgitler olabilir'' ifadelerini kullanarak, asıl olan milletle gönül bağını muhafaza etmektir'' dedi. Erdoğan, ''Biz milletimizle bağlarımızı güçlendirdiğimiz sürece kim ne derse desin bizi yolumuzdan alıkoyamaz'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada İsrail'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Erdoğan, Gazze'de devam eden çatışmalara ve İsrail'in tutumuna dair önemli mesajlar verdi.

"BU YOL, YOL DEĞİLDİR"

Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki eylemlerine sert tepki göstererek, "Bakın bu gidiş gidiş değildir. Bu yol, yol değildir. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur," ifadelerini kullandı. İsrail'in tutumunun kabul edilemez olduğunu vurgulayan Erdoğan, uluslararası toplumun bu duruma kayıtsız kalmaması gerektiğini belirtti.

"SELDEN KÜTÜK KAPMAYA ÇALIŞANLARIN FARKINDAYIZ"

Erdoğan, siyaset sahnesinde yaşanan olaylara da değinerek, "Her şeyin farkındayız, selden kütük kapmaya çalışanların farkındayız. Ama kesinlikle onlara fırsat vermeyeceğiz. Siyasetin dalgalı denizinde gelgitler olabilir. Daha fazla gönül kazanacağız, iyi günde kötü günde vatandaşlarımızın yanında olacağız. Aslolan milletle gönül bağını muhafaza etmektir" dedi.

"NE FİTNE KAZANINA ODUN TAŞIYANLARIN OYUNUNA GELECEĞİZ NE DE HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANACAĞIZ"

Gazze'de devam eden çatışmalar ve uluslararası tepkilere dair Erdoğan, "Gazze'de devam eden soykırım konusunda Hamas'ı terörist ilan eden nasıl bir dil tutuklarını görüyoruz" ifadelerini kullanarak uluslararası tutumu eleştirdi.

MAVİ VATAN TEPKİSİ

Erdoğan, Türkiye'nin deniz sınırlarını savunma politikasına da değinerek, "Türkiye'nin çıkarlarını savunmak yerine Mavi Vatan'a 'masal' diyerek, ülkemizi yayılmacılıkla itham ederek birilerine göz kırpıyorlar. Bunun adı sorumsuzluktur, şuursuzluktur, gaflettir. Anavatanımızın ayrılmaz bir parçası olan Mavi Vatan'ımıza sahip çıkma noktasında en küçük bir geri adım atmayacağız" dedi.

ERDOĞAN'DAN GAZZE MESAJI

Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i (BM) göreve çağırarak, "BM bugün sorumluluk almayacaksa ne zaman alacak? Daha kaç bin çocuğun ölmesi gerekiyor? Bakın bu gidiş gidiş değildir. Bu yol, yol değildir. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur" şeklinde konuştu.

PARİS 2024 OLİMPİYATLARI AÇILIŞINA SERT TEPKİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine sert tepki gösterdi. Erdoğan, "İlk fırsatta Sayın Papa'yı arayacağım. Hristiyan alemine, tüm Hristiyanlara karşı yapılan ahlaksızlığı paylaşacağım," dedi. Açılış töreninde sahnelenen ve Hristiyan inancına hakaret olarak değerlendirilen bir performansın büyük bir tepkiye yol açtığını belirten Erdoğan, "Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri