Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mahmud Abbas arasındaki kritik görüşme başladı: Mahmud Abbas, TBMM'de konuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyaret kapsamında gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Görüşme, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'na hitap edecek. TBMM Genel Kurulu, 1 Ekim'e kadar tatildeyken TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un olağanüstü toplantı çağrısı üzerine yarın toplanacak.

Genel Kurul oturumunda, Filistin halkının ve davasının uluslararası arenada güçlü bir şekilde desteklenmesi ve mazlum Filistin halkının sesinin duyurulması amacıyla Abbas bir konuşma yapacak. Ziyaret kapsamında Abbas, ilk olarak TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile ikili bir görüşme gerçekleştirecek.

Abbas’ın Meclis’teki konuşması, Filistin'in uluslararası toplumlardaki durumu ve Türkiye'nin Filistin'e olan desteği hakkında önemli mesajlar içerecek. Bu ziyaret, Türkiye'nin Filistin halkına verdiği desteği pekiştirecek ve Filistin davasının global ölçekte daha fazla duyulmasına katkı sağlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri