Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Süleyman Soylu bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara'da bir araya geldi. Görüşme, 2 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nahçıvan ziyareti dönüşünde eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin, Süleyman Soylu'nun talebi üzerine gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Sözcü'nün haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 Eylül akşamı Nahçıvan dönüşünde Soylu ile görüştü ve ziyaret yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin içeriğine ilişkin taraflar tarafından herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

SOYLU'YA BAHÇELİ'DEN DESTEK

Son dönemlerde verdiği tepkilerle ve hakkında ortaya atılan iddialarla gündeme gelen Soylu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin ise MHP lideri Devlet Bahçeli'nin destek mesajının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti.

Bahçeli, Süleyman Soylu'nun her zaman arkasında olduğunu söyleyerek, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri