Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi açılış töreninde müjdeyi verdi: 35 bin...

Ekim ayında hizmete giren 2060 yataklı İzmir Şehir Hastanesi için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, sağlık sektöründeki bu önemli adımın ülkemize, şehrimize ve özellikle İzmirlilere hayırlı olmasını diledi.

İzmir Şehir Hastanesi, 528 bin metrekareyi aşan kapalı alanı, yüksek yatak kapasitesi, modern yoğun bakım ve ameliyathane olanakları, geniş kapalı ve açık otoparkları ile dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında bu muazzam sağlık kompleksini İzmir'e yakışır bir eser olarak nitelendirerek, "Laf değil, icraat" vurgusuyla önemli bir adımın atıldığını belirtti.

Ege Bölgesi’nin en büyük Şehir Hastanesi olan Dikili’deki İzmir Şehir Hastanesi açılışında bir de müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan” 35 bin sağlık personeli alınacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuya alınacak 35 bin personelin 15 bininin hemşire olacağını duyurdu.

Erdoğan’a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ da eşlik etti ve 16 Ekim 2023 itibarıyla hizmete başlayan Şehir Hastanesi’nin açılışı için kurdele kesildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri