Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel'i hedef aldı: "Onu da özgürleştireceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Manisa'daki mitinginde yaptığı konuşmada, isim vermeden Özgür Özel'i hedef alıp "31 Mart'ta akıbeti bir önceki gibi olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada isim vermeden, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alıp "31 Mart'ta akıbeti bir önceki gibi olacak." diye konuştu.

Esnafın, çalışanın ve emeklinin sorununu çözeceklerini belirten Erdoğan, "Bilhassa ekonomideki sıkıntılar yıl sonundan itibaren hızla hafiflemeye başladı. Önümüzdeki yıldan itibaren de ekonomideki kalkınmanın hızla yükselişe geçeceğini hep birlikte göreceğiz. Hiçbir şey üretmeden, program, proje geliştirmeden, milleti kendilerine mahkum etmek isteyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmak boynumuzun borcudur." şeklinde konuştu.

"KİRLİ İTTİFAKLARIN FARKINDAYIZ"

Muhalefete eleştirilerini sıralayan Erdoğan, "Şimdiki CHP Genel Başkanı'nı zaten kimsenin taktığı yok. Kendilerini pazarlıklara öyle kaptırdılar ki Manisa Saruhanlı'da olduğu gibi aday listelerini seçim kurullarına zamanında veremediler. Her işi gizli saklı yapmayı adet bildiler. İstanbul ve Mersin'de kurulan kirli ittifakın farkındayız. Şehirlerimizin geleceği kirli pazarlıkların mezesi yapılamaz." dedi.

Manisalılara seslenen Erdoğan, "31 Mart'ta Türkiye yüz yılı için kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz?" diyerek destek isteyip söz aldı.

Erdoğan, konuşmasında şu mesajları paylaştı: "Biz milletimizin karşısına eser ve hizmet siyasetiyle çıktık. Son 21 yılda Manisa'ya 191 milyar TL yatırım yaptık. İnşallah önümüzdeki dönemde Manisa'ya bu yatırımları katlayarak artıracağız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri